Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Boltunk hagyományos kiskereskedelmet folytat. Webáruházunkban a minimális rendelési érték 2.000 Ft. A szállítási költség 20.000 Ft alatt 1.290 Ft, felette átvállaljuk a költségét!

A csomagok kiszállítását a DPD Csomagküldő végzi Magyarország területén belül, utánvétellel (pénznem: HUF).

  • Rendelés előtt kérjük olvassa el Tájékoztatónkat, melyben ismertetjük a csomagküldés feltételeit.

  • Más országokba a csomagküldési díj eltér és a banki költség díjával is számolni kell.

  • Személyes vásárláshoz kérjük ne adjon le rendelést!

  • Szállítási határidő: a megrendelés feladásától számított 1-2 munkanapon belül. A csomagokat rendelés sorrendjében teljesítjük, a délig leadott rendeléseket aznap, a délután leadottat következő munkanap délig!

  • A megrendeléseket beérkezési sorrendben, azonnal teljesítjük. Főleg akciós termékeknél nem őrizzük a megrendeléseket, ezért kérjük az átvétel előtti napon írják össze és adják le.

  • Telefonos értesítést nem tudunk vállalni, a futár személyes döntése, hogy telefonál-e?

  • A DPD futár a szállítást munkaidőben végzi, ezért azt a helyet jelölje meg a csomag postacímének, ahol napközben tartózkodik. A csomagra ráírjuk a megadott telefonszámot, ez megkönnyítheti az átvételi idő összeegyeztetését.

  • Amennyiben csomagja meghaladja a 30kg-ot, két csomagban kell küldenünk megrendelését. Ilyenkor e-mailben egyeztetünk a második csomag költségeiről!

  • A DPD nem vállal 3 m-t meghaladó körméretű (körméret = 2xszélesség+2xmagasság + hosszúság) csomag szállítását. A csomag maximális hosszaként 1,75 m, maximális magasságaként 0,6 m és maximális szélességként 0,8 m engedélyezett.

  • Kérjük, hogy a szállítási címnek azt a helyet jelöljék meg, ahol a csomagot át fogják venni!


A szállítási készséggel kapcsolatos FONTOS információ:

Minden olyan termék, ami ebben a webáruhában látható, raktáron lévő, azonnal szállítható áru. A kifutott, vagy csak átmenetileg elfogyott árut 24 órán belül levesszük a kínálatból. A szállításért viszont nem tudunk felelősséget vállalni az alábbi esetekben:

-ha egy időben ugyanarra a termékre nagyobb mennyiségű megrendelés érkezik.
-amikor valaki hosszú időn át kosarában tart egy árut, de időközben az elfogy, s a megrendelő elküldi megrendelését. Ebben az esetben a program úgy érzékeli, hogy van még abból az áruból, de szállítani nem tudjuk. Ezért kérjük, hogy lehetőség szerint egy megrendelést rövid idő alatt írjanak össze.

 

Keresés